age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Re Minor 2018 Caja Blanca Ribera del Duero - BODEGAS REQUIEM - KOKKEN PÅ EGNE BEN 2021

På lager

149,00 kr
  • Køb 6 for 600 og spar 33%

KOKKEN PÅ EGNE BEN 2021

Produktbeskrivelse

Så er der nyheder fra vores lille spanske darling Bodegas Requiem! 

Re Minor er lillebroren til Ribera del Duero Requiem som vi har haft stor succes med igennem det sidste års tid!  

Her i den dukfriske årgang 2018, landet med 14% Alkohol og lavet på 100% Tempranille fra gamle stokke trænet på helt traditionel vis og kun høstet manuelt ved hånden.

 
Vinen har gæret spontant med de naturlige gærstammer i vineriet, men dog med tempratur-kontrol for at bibeholde friskheden og elegancen bedst muligt. Vinen er efterfølgende lagret todelt, hvor den ene del har ligget på ståltank og samlet sig, og den anden del har fået 10 måneder i fransk eg af top-kvalitet. 
 
Resultatet er 11000 flasker og allerede i glasset bliver man nærmest forelsket - smukt let lys rødlig tone og allerrede i næsen mødes man af en skov af bær, tranebær, jordbær, skovbær og hindbær og med fine hints af fad-toner. I munden åbner vines aroma rigtig op og den let spanske vildskab viser tænder. Flot lang finish hvor alt er afstemt til topkarakter. 
 
Ribera del Deuro når det er ALLER MEST ELEGANT!  
 
 
 Bodegas Réquiem er et Boutique Winery beliggende i Peñafiel, der producerer Ribera del Duero 

Ribera del douro er stadig et af de mest efterspurgte vinområder i Spanien. Det ligger i regionen Castilla y Leon i den nordvestlige del af Spanien og ligger på en højderyg, i 500-800 meters højde over havets overfalde, som igen giver de helt optimale væksts forhold for druer og stokke. 

Yderligere information

Yderligere information

ProduktstørrelseNej
FarveNej