age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Richland Terrapin IPA Cask 43%

På lager

919,00 kr
Produktbeskrivelse


Richland Rum er en autentisk, naturlig rom, der er fremstillet i Georgia, USA. Rommen er en single estate rom, hvilket betyder, at rommen er lavet og produceret på ét og samme sted. Richland rom er lavet på sukkerrørsjuice fra egen sukkerplantage, som er blevet gæret og destilleret på plantagen. Destileringen foregår i en traditionel kobber pot still. Til sidst er rommen lagret på stedet i nye amerikanske egetræsfade. Aftapningen foregår direkte fra fad til flaske uden nogen form for blending, og hele fremstillingen foregår lokalt og baseret på egne materialer. Der bliver ikke tilsat noget til produktet undervejs i produktionen. Her er der tale om en helt naturlig rom.
Denne aftapning er helt ny på det danske marked, blev introduceret på vores Richland smagning i oktober, direkte fløjet ind fra Georgia med Erik og Karin Vonk! Det unikke ved denne Rom er at den har ligget 3 år på fade, hvor fadet derefter er blevet sendt til Terrepin bryggeriet, som lånte fadene til at lagre deres IPA øl på, for så at retunere fadene til Richland, for at lagre rommen ydeligere et år! Og hvilken unik rom der er kommet ud af det!

En rom som byder på citrusnoter, grapefrugt i næsen, som hurtigt mødes at karamel, vanilje og bær. Det er uden tvivl en af de mest interessante rom vi har smagt meget længe!