age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Riedel Performance Decanter Magnum

På lager

500,00 kr

Riedel Glas


11. generation af glas-produktion

Produktbeskrivelse

Riedel har i flere generationer produceret de bedste vinglas i hele verden, og ikke at forglemme de æstetisk smukke Dekantere ligeledes.

Der er to grunde til, at vine skal decantes. Modne vine decantes for at adskille dem fra bundfald og yngre vine decanters for at åbne op for flere aromaer og smage i vinen. Decantede rødvine vil blive mere frugtagtige og tanninerne vil være blødere i munden.

Riedel tilbyder en lang række forskellige decantere - både maskinblæste og håndlavede. Alle decantere er lavet i det fineste krystal, og der findes en til enhver smag og prisklasse.

En decanter er uundværlig for en ægte vinelsker – skynd dig at vælge den rette for dig.

Performance er den nye ultimative glasserie fra Riedel. Efter tre generationer med at udforske og udvikle druespecifikke vinglas har Georg Ridel og Macimilian J. Riedel brugt deres erfaring til at skabe denne glasserie. Glassene er lette og har en lang levetid. Glassene er udformet i fin krystal med lange smukke stilke. Glassenes bowler har flotte detaljer, der både giver glassene et smukt æstetisk udtryk, men også har det formål at åbne vinene op og frigive flere aromaer. Glasset er “bukket” via en helt særlig teknik, som giver den riflede kant og derved opnår vinen kontakt med en større flade og derigennem ilter den mere og hurtigere

VERDENS BEDSTE VINGLAS-PRODUCEN