age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ron Centenario Edication Limitada 30 år

På lager

1.499,00 kr
Produktbeskrivelse

I Costa Rica har Ron Centenario formået at fastholde sin position som førende inden for kategorien premium rum siden midten af ​​80'erne, og 30 Aniversario er en hyldest til deres 30 års jubilæum af Centenario rum mærket i Costa Rica.

Dette er en speciel blanding med specielt nummererede flasker. Hver detalje er blevet udvalgt omhyggeligt, og kun den bedste rom anvendes. Centenario har forbeholdt dem af større karakter, som, når de blandes, opnår umiskendelige egenskaber, opnår en unik harmoni og kompleksitet.

Smagsprøver: En naturlig og pause, som kun tid kan give, giver denne væske den perfekte balance. Ron Centenario 30 Aniversario udarbejdes under solera-metoden med rom fra 8 og op til 30 år. Dette besværlige håndlavede arbejde er blevet udført i egetræsfade, der tidligere har indeholdt Scotch Whiskey, hvilket giver det karakteristiske noter af vanille og krydderi. Denne storslåede ultra premium rum har en lang og elegant finish, der får dine øjeblikke til at drikke det uforglemmelige.