age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ron Millionario 10th Anniversario Cincuenta Rum 50%

Ikke på lager

325,00 kr
LIMITED EDITION 2018
Produktbeskrivelse
Rom fra Peru

Ron Millionario 10th Anniversario Cincuenta er skabt af den talentfulde masterblender hos Ron Millionario, Fabio Rossi. Cincuenta kan betragtes som "storebror" til Ron Millionario's 10th Anniversary aftapningen som kom på markedet i 2017.

Denne udgave udgivet i 2018 er aftappet ved højere styrke, og flasket ved 50%, hvilket giver mere power og tyngde og derved en mere kompleks rom, som på trods af den højere styrke, fortsat ligger i den middelsøde og mere bløde kategori.

Udgivelsen af Ron Millionario 10 Aniversario hænger sammen med Ron Millonario husets 10 års jubilæum, og som altid er det Fabio Rossi, der står bag, og han har her kreeret et blend af en større andel af yngre rom, der har været lagret på bourbonfade og en mindre andel af modnet rom, der har ligget  på sherryfade.

Ron Millionario 10th Anniversario Cincuenta Rum 50% har intense noter af vanilje, frugt og krydderier, og disse noter bliver ekstra fremtrædende pga. de ekstra procenter i det færdige blend. Cincueta oversættes fra Spansk til 50 og derved navnet til denne aftapning