age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Royal Brackla 2006 Signatory Vintage 43%

På lager

395,00 kr
Produktbeskrivelse
Signatory er oprettet i 1988 i Edinburg. I 1992 købte firmaet endvidere Edradour, som dengang var Skotlands mindste destilleri, og i samme ombæring flyttede virksomheden firmaadresse til den nuværende lokation i Leith. Her foretages aftapningerne af både Edradour og de mange whiskies fra Signatory’s brede vifte af forskellige serier. Hos Kokkens Vinhus er vi super glade for Signatory over en bred kam og det er en uafhængig aftapper der aldrig skuffer.

Destillatet i Brackla blev grundlagt i 1812 af kaptajn William Fraser som en måde at bruge byggen på, da han voksede op på udlejet land fra Lord Cawdor. I et stykke tid var det det eneste lovlige destillering mellem Inverness og Aberdeen, og dens kaliber blev anerkendt i Glasgow, Edinburgh og London.

Som kaptajn Fraser sluttede kong William IV sig til militæret i sin ungdom. Under bemærkelsesværdig service i Royal Navy og hans ven Nelson udviklede han en smag for fin spiritus. 'Sailor King' gav Brackla whisky en kongelig garanti i 1833 - det var første gang en whisky blev så beæret.

Den hengivenhed til kvalitet, der førte Royal Brackla til sin ophøjede position, forbliver uændret; Malten kommer fortsat fra en lokal kilde og vi anvender Cawdor Burns rene vand. Væsentligst er vores langsomme destillering efterfulgt af aldring i den fineste eg med en rig eftersmag i suveræn kvalitet Oloroso sherrytønder. Resultatet er en whisky af sådan karakter og kompleksitet, at det i dag, som altid, passer til en konge.

Royal Brackla 2006

11 År gammel, flasket i 2017 ved 43% og uden tilsat farve