age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Rumbullion 42,60%

Ikke på lager

450,00 kr
Produktbeskrivelse

En sikker-brand hit fra professor Cornelius Ampleforth, Rumbullion! er en hjertemuslinger-opvarmning krydret sammenkogt, baseret på den slags rige, fyldig rom søfartserhvervet broderskab ville have haft århundreder siden.

 

Kernen i denne fabelagtige vinter varmere ligger en blanding af den allerfineste høje bevis caribiske rom, hvortil der blev tilsat cremet Madagaskar vanilje og en generøs hjælpende zesty appelsin skorpe. En hemmelig opskrift blev fulgt, og Professoren sluttede sin hjertelige drink med en håndfuld kanel og nelliker og blot en antydning af kardemomme.

 

Rumbullion! stolt flaunts sin maritime inspiration med en etiket, der bærer en håndtegnet illustration af en Navy grog badekar, prydet med ordene: "Dronningen, Gud velsigne hende", og ligesom alle de fine spiritus i professor Cornelius Ampleforth arsenal, hver flaske er pakket ind i plisseret brunt papir, viklet med sejlgarn og forseglet med sort voks.

 

I Professorens egne ord: " 'tis en mest hjertevarmende drink der vil helt sikkert se off vinter blues. Mens dette er rom, det er bestemt ikke en rom ting på nogen måde, og jeg anbefaler, at du nyder det pænt, eller med is og tvangsindløsning af frisk lime. "