Sherry og Brandy for kendere og de udvalgte

Denne uge i Jerez har kort fortalt lært mig tre ting: Tio Pepe er for masserne, tak for det! Lustau er for kenderne! Og så er Spinola for de få udvalgte!

Her gælder ingen Jantelov, blot det fact at Spinola kan noget, ingen andre kan eller kan købe sig til. Det er ikke reklame men realiteten, at de så behandler deres unikke status på en måde der retfærdiggøre deres unikness ud over alle grænser, er bare så imponerende og et privilegium at følge.

Jeg vil på et senere tidspunkt gerne forklare disse markante udmeldinger, men her og nu blot give vores loyale kunder mulighed for at blive en lille del af dette eventyr, dygtigt orkestret af José og hans udvalgte.

Så læs nøje! Fra det helligste af det helligste gentager vi i år, succesen fra 2 ½ år siden, hvor Christopher var vores første udsendte, der udvalgte et fad af den unikke Spinola Brandy lavet 100% på Pedro Ximenez.

Med minimum 12 år på kastanie-fade og derefter 6 år på franske egetræs-fade, har denne gang undertegnede samt Lenette Kok, udvalgt et unikt fad. Blot 102 flasker lander der hos Kokkens Vinhus i november. Den kan forudbestilles allerede fra fredag den 6. September

Mvh Michael Kok, Ejer og direktør af Kokkens Vinhus, samt passioneret vin- og spiritus nyder

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *