age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Siegfried Rheinland Dry Gin 41%

På lager

329,00 kr
TYSK POWERHOUSE-Gin
Produktbeskrivelse
Tyskland sprøjter fantastisk gin ud og Siegfried  Gin er ingen undtagelse. Det er en super lækker gin med en frisk og kompleks med massere af florale noter. Den er lavet på 18 forskellige særligt udvalgte botanicals med lindetræsblomst som den primære ingrediens.

Historien og navnet bag Siegfried Rheinland Dry Gin er lige til -  Den er opkaldt efter den tyske sagnshelt Siegfried fra operaen Nibelungens Ring. I historien spiller lindetræet – og dens blomster en stor rolle. Og denne rolle er blevet overført til ginnen for at skabe en symbiose. Og for at slå det fast med syvtømmersøm er flasken desuden  prydet med et lindetræ.

Hvordan ginnen præcist fremstillet er noget af en hemmelighed og vi ved kun at den er lavet på 18 botanicals, og så kalder de det for en regional gin og i navnet Dry Gin ligger der en Gin destilleret en gang med botanicals  eftter gammel forskrift.

Siegfried Gin bliver nemlig produceret på Eifel destilleriet, som ligger godt 30 kilometer syd for Bonn i Vesttyskland. Her har man siden, 1925 produceret spiritus og i de seneste år har det kastet masser af priser over destilleriet som vi glædelig hermed kan tilbyde hos Kokkens Vinhus