age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Silver Seal Trinidad 24 år 50%.

Ikke på lager

2.499,00 kr
I denne rom finder man en meget let og fin kolonnedestilleret rom, som er gæret på melasse. Rommens aroma bidrager med en latent orangeskal efterfulgt af banan og vanilje.
Produktbeskrivelse
Denne single cask aftapning er destilleret på Trinidad af Trinidad Distillers Ltd. Destilleriet producerer masser af rom, men er nok mest kendt for deres verdens omspændende bitter. Alt deres rom er melassebaseret og bliver produceret i et meget, meget stort omfang. Det meste kommer fra Den Dominikanske Republik, Guyana og Panama. De enorme mængder rom bliver produceret på et kæmpe kolonne destilleringsapparat, som holder i alt 7 kolonner. Disse kolonner producerer både rom til deres egen romserie men samtidig også en masse bulkrom, som sælges videre til andre rommærker.


En meget let sherrynote som er præget af karamel og egetræ, findes også i duften. Smagen er i den lettere ende af skalaen – den har et meget fint og elegant udtryk. Derudover findes fornemme noter af egetræ efterfulgt af subtile krydderier, såsom bl.a. peber.


Der er kun tappet 293 flasker af denne rom, som kommer fra fad nummer 2402. Rommen er endvidere destilleret i 1991, og tappet på flaske i 2015, hvilket giver en lagringstid på 24 år. Farven er flot gyldenbrun – en yderst flot farve, som er kendetegnet ved en rom som har tilbragt mange år i egetræsfade.