age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Calvados

Calvados

Calvados - Til dig der vil smage verdens bedste brændevin lavet på æbler!

Beliggende i Normandiet har området overført sit navn til den lokale stjerne ” Calvados”, der er destilleret på æbler, plukket i de bedste områder i Normandiet. Disse områder er opdelt i 11 zoner, hvor Calvados Pays d´Auge er den eneste, der har opnået sin helt egen Appellation Contrôlée.

Æblerne, der anvendes til destillation, opdeles i tre kategorier; søde, bitre og syrlige, og man er i området generelt enige om, at den bedste smag opnås ved en blanding af alle 3 udgaver og flere forskellige æblesorter i et.

Vi er i Kokkens Vinhus så heldige at have stjernen over dem alle, Christian Drouin og nu kan du udforsk vores sortiment af Calvaer fra Christian Drouhin, og finde din helt egen favorit

18 vare(r)
ChristianDrouinCalvadosSelection-20
ChristianDrouinCalvadosReservedeFiefs-20
ChristianDrouinCalvadosVSOP-20
ChristianDrouinCalvadosVintage1971-20
ChristianDrouinCalvadosVintage1968-20
DrouinCalvadosVintage1996-20
LeGinCarmina42ChristianDrouin-20
CalvadosDrouinVintage197242-20
CalvadosVintage197642ChristianDrouin-20
CalvadosVintage199142ChristianDrouin-20
CalvadosVintage1990ChristianDrouin-20
CalvadosVintage199642ChristianDrouin-20
CalvadosVintage198642ChristianDrouin-20
DrouinCalvados20rs-20
18 vare(r)

Vi elsker Calvados, og du har nu mulighed for at købe den fine æblebrændevin i dag. Vores sortiment er nøje gennemtænkt. Det populære brand Christian Drouin calvados er den foretrukne æblebrændevin i Danmark og derfor har Kokkens Vinhus samlet de bedste flasker fra Christian Drouin. Calvados, som er en utrolig undervurderet spiritus, kan findes både i lette, slanke og sprøde varianter, samt udgaver med medium fylde og flot dybde, og endeligt kan man få nogle af de mest intense og potente udgaver med en helt utrolig kompleksitet.

Og prisen på Calavdos? Den er enormt fornuftigt når man sammenligner med den høje kvalitet Drouin leverer.

Calvados Christian Drouin byder på hele striben, og er en legende indenfor spiritus-verdenen historisk set. Med afsæt i Vintage-Calvadoer helt tilbage fra før 2. Verdenskrig, kan den historisk intresserede dykke dybt ned i æblernes dna. 

Vi er stolte over at fører de flotte produkter og byder på lidt for enhver smag, fra de helt lette lyse og sprøde udgaver, over de mediumfyldige og slutteligt de helt gamle Calvados'er der får tiden til at stå stille, når de nydes i glasset. 

Calvados har fået en lille opblomstring her i starten af 2020'erne eftersom flere og flere gode bartændere er begyndt at indkoorporere spiritussen i spændende cocktails