age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Vermouth

Vermouth

Vermouth er hot – og hos Kokkens Vinhus har vi en samling kvalitets-udgaver spændende over de helt tørre hvide varianter, sart Rosá Rose-udgaver over i lyst gyldne typer, og slutteligt de helt røde med stor sødme og intensitet. Fra Producenter som Dolin, Lustau, Leonce, La Madre og Padro.

Til nydelse rent fx. over is er de lettere udgaver super aromatiske og med stor smagsrigdom. Prøv fx. at blande en Rose-Vermouth med lidt tonic, et par isterninger og lidt friske bær, sommerens helt store hit i varmen. Eller brug en kvalitets rød-vermouth i en klassisk Negroni.

Køb din Vermouth hos os. Den er i rivende udvikling, og de mange typer har hver sin appeal og charme så det er bare om at finde sin egen favorit-variant. Vi har samlet de mest populære flasker, og priserne er altid lave. Vil du læse mere om Vermouth-stilarter kan du finde yderligere info herom, i bunden af siden
20 vare(r)
Dubonnetrouge-20
PIMMSNO1-20
149,00 kr
LilletFranskAperitifBlanc-20
VermutEmilioLustau-20
PilloniSilvioCartaVermouth18Rosso-20
PadroReservaEspecialVermouth-20
PadroRojoClassicoVermouth-20
LaMadreVermouth15-20
LilletRougefranskAperitif-20
LilletRoseFranskAperitif-20
LeonceVermouthSauvignonblanc-20
SilvioCartaVermouth10Cl-20
AnticaFormula1LiterCarpano-20
VermutRosadoEmilioLustau-20
NoillyPrat070CL-20
NoillyPrat1Liter-20
PadroRojaAmargoVermouth-20
DolinsWhiteVermouthblanc-20
CarpanoAnticaFormula375cl-20
20 vare(r)

VERMOUTH STILARTER

Sød Vermouth: Denne stil med et sukkerindhold på 10 til 15 procent bevæger sig under navnene sød, rød (rosso) eller italiensk. Den har en granatfarve og er sød, krydret og let urteagtig.

Vermouth med bitter: Dette regionale udtryk for italiensk sød vermouth er tilsat ekstra bitterende stoffer som gentian, hvilket resulterer i en mere amaro-lignende oplevelse. Punt e Mes, det mest kendte eksempel på denne kategori, oversættes til "et halvt punkt", idet det henviser til forholdet mellem sødt og bittert.

Vermouth Chinato : Denne hybridstil kalder op bitterheden med en dobbeltdosis cinchona-bark, hvilket resulterer i en stil, der ligner quinquina. Eksempler inkluderer Mancino Chinato og Cocchi Dopo Teatro Vermouth Amaro.

Tør Vermouth: Denne form for vermouth, først produceret af Joseph Noilly i begyndelsen af 1800'erne i Marseille, Frankrig, er en kontrast til sød vermouth og mere aggressiv med blomster- og urtetoner.

Bianco / Blanc Vermouth: Frankrig og Italien producerer begge denne stil med klar, rig, sød vermouth, men det er Dolin de Chambéry, fra Chambéry, Frankrig, der har ført anklagen for at skabe opmærksomhed om den. Selvom det ikke er nødvendigt i klassiske cocktails, er dets popularitet blandt bartendere steget i de senere år.