age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Tacchetto Bardolino 2017, Guerreri Rizzardi - 6 Skarpe Bud

Ikke på lager

125,00 kr

Parfumeret duft af kirsebær, hindbær og jordbær tilsat diskrete toner af krydderier. Smagen har medium syre og en meget umiddelbar frugt. Let og tilgængelig vin med fine toner af kirsebær i eftersmagen.

Produktbeskrivelse

Vinhuset Guerrieri-Rizzardi er uden diskussion den mest prestigefyldte producent i det fremragende og samtidig meget smukke Veneto-område. Huset er samtidig blandt de mest ansete i hele Italien. Familien Guerrieri-Rizzardi har været kendt og forbundet med vinavl i mere end to århundreder, og huset er den dag i dag en af de betydeligste jordbesiddere i Veneto-området.
Husets historie, der strækker sig 500 år tilbage i tiden, er et produkt af de grever, der på den tid slog deres vinhuse sammen. I dag råder huset over 100 hektar vinmarker, som dækker de absolut bedste DOC´er, og de vinmarker, som har det største potentiale.
Tidligere har det været den gamle grevinde Contessa Maria Cristina Guerri Rizzardi, som ledede vinhuset, men i dag har hendes søn Giuseppe overtaget denne rolle. Dette generationsskifte har medført en langt større omhyggelighed såvel i kældrene som i vinmarkerne, hvilket har løftet husets standard til helt nye højder.

Guerrieri-Rizzardi er det eneste vinhus, der isolerer druerne fra Tacchetto-marken for at aftappe den som en single vineyard. Marken ligger lige neden for landsbyen Cavaion, hvor jordbunden hovedsagligt består af kalk og småsten. Vinstokkene er yderligere eksponeret for områdets kølige vinde, hvilket er yderst vigtigt, da den traditionelle Tendone-opbinding ellers godt kan give problem med råd.
Resultatet er en fremragende, yderst klassisk og forfriskende  Bardolino med umiddelbar frugt og fin syre – en fantastisk ledsager til f.eks. lette sommerretter.