age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Tesseron Cognac Tresor X.O

Ikke på lager

6.900,00 kr
Meget fyldig, tæt og intens cognac, som virkelig fylder hele munden og efterlader en fantastisk, lang eftersmag. Sofistikeret og uendelig kompleks. Ren opulent nydelse.
Produktbeskrivelse
DEN ULTIMATIVE COGNAC!

Cognac Tesserons vinmarker, som alle ligger i Grande champagne, blev købt af Abel Tesseron i begyndelsen af det 20.  århundrede. Dette var en tidsalder, hvor stort set alle vinbønder i cognac omplantede deres vinmarker til fordel for den mere omgængelige druesort Ugni Blanc (som i dag dækker 95% af distriktets vinmarker). Abel Tesseron valgte dog at gå i en anden retning og beholdte i stedet Folle Blanche og Colom­bard, som måske nok er sværere at have med at gøre, da begge druetyper er ekstremt følsomme overfor sygdomme, men giver en langt mere aromatisk og nuanceret grundvin. De to drue­ sorter vinificeres separat og blandes først meget sent i processen, så man kan følge og udvikle det fulde potentiale.

Cognac Tesseron, der siden slut 1990’erne har solgt sine cognacer under eget navn, ejes i dag af Alfred Tesseron, der også er kendt og respekteret i vinkredse for sit arbejde med 5. cru slottet Château Pontet­canet. Cognachuset er i øvrigt også kendt for at have et af de største og allerbedste lagre af meget gammel cognac
i deres krypt fra det 12. århundrede…