age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Tesseron Extreme, Gr. Champagne, Cognac 1,75 liter

På lager

39.995,00 kr
Eneste i Danmark ! Cognacen fra stokke før Phyloxoras, du har aldrig smagt noget lignende og kommer nok heller ikke til det.
Produktbeskrivelse
Tesseron Extreme, Grande Champagne, Cognac 1. Cru
Dette er den allerførste gang, at disse ældgamle skatte,der lå i fred og ro i Tesserons ''Paradis''kældre, har været udbudt til salg. Beliggende i en lakeret kasse, er denne unikke skabelse præsenteret i en lille, 1,75 liter,''dame-Jeanne''demijohn, ligesom den berømte 25 liter''dames-jeannes'', hvorfra Tesseron har udvalgt sine ældste cognacer og fineste brændevin -de-vie.
Det er så sjældne, at selv specialister kun taler om det. Som en erindring om smag længe søgt og aldrig fundet. Velvety and supple on the palate, its exceptional mellowness is matched only by its infinitely complex depth. Fløjlsagtig og smidig på ganen, usædvanlige mildhed som overgåes kun af dens uendeligt komplicerede dybde. Its ''rancio'' nose, the result of long years of ageing in oak casks, is smooth and harmonious. Dens''Orangefrugt''næse, resultatet af mange år lagring på sublime egetræsfade, er glat og harmonisk. Det åbner op i bølger af utallige sekundære aromaer, hvis toner bliver stærkere og stærkere, og derefter slutter med en dejlig, blød finish. Dens usædvanligt lang dvælende smag er et uigendrivelig løfte om kvalitet.