age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

That Boutique Y - Strawberry/Balsamico Gin 70Cl.

På lager

349,00 kr

Gin der når helt nye højder og vildt spændende smagsprofil.

Produktbeskrivelse

Jordbær- Balsamico Gin....!

Dette er en forbløffende og fræk sammensmeltning med jordbær og balsamico. Klassisk Ginbase fungerer, som fundament. Efterfølgende tilsættes friske jordbær, jordbær- og sort peberdestillater, og den allerbedste balsamiske eddike, som penge kan købe. Aceto di Balsamico traditionale de ModenaDOP, i alderen 12-25 år.

That Boutique-y Gin Company blev stiftet med det formål at bringe sublim gins fra verdens bedste destillerier ud til de gin-hungrende masser. De meget
originale labels er håndlavede illustrationer, der ofte indeholder folk fra gin industrien og interne jokes. Firmaet bag, er det verdenskendte Atom brands, der er lokaliseret i Kent. Udover That Boutique Y, har Atom brands også Ablefort’s Bathtub Gini sin portfølge.

Der findes en filosofi som bygger på, at hver enkelt flaske Gin, som produceres skal kunne stå på 2 søjler, unik præsentation og flydende kvalitet, begge altid i verdensklasse. En flasker forlader Ikke destilleriet, medmindre den får kunderne til at stoppe op og kigge en ekstra gang på hylden, hvor flasken står.