age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

The Night’s Watch – Oban Bay Reserve

På lager

839,00 kr
Produktbeskrivelse
Oban Bay Distillery er etableret i den skotske havn Oban, og er berømt for at producere Scotch med en særpræg "West Highland" smag. I øjeblikket under ejerskab af britiske spiritus-konglomerat Diageo var mærket blandt dem, der blev valgt til at lave en mindebundtning til hit fantasierædet Game of Thrones som en del af et partnerskab mellem HBO og Diageo.

Mens Diageo's andre mærker tog højvejen og udgivne flasker inspireret af Westeros Store House besluttede Oban Bay at tage sorten og frigive et udtryk, der fejrede mændene på The Wall. Distilleret udelukkende fra maltet skotsk byg og alderen i egetræ, er Oban Bay Reserve - The Night's Watch den perfekte opvarmningstiple for de late natpatruljer, der scanner efter vildløg, og med sin sorte sortflaske kommer ingen single malt tæt på at være en sortbror som dette udtryk.

Hver slugt af den gyldnefarvede ånd byder dig velkommen med de rige aromaer af kirsebærpai og appelsinskal, der baner vejen for en sød gane af rige karamel accenteret af krydderur og trækar og indrammet af karamelfinish og et svagt antydning af en kystnære Highland brise.

Natten samler, og nu begynder dit ur så bedre at få fat i en flaske Oban Bay Reserve - The Night's Watch i dag. Med sin søde, krydrede og velafbalancerede, er denne dejlige Highlands single malt den perfekte følgesvend til at nyde de sidste få episoder af Game of Thrones.

Forsalg hjemme ultimo marts 2019  Forsalgs ordre er bindende og krediteres ikke!