age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

The Octave Bunnahabhain 2014, 52,4%, 3 Års, Duncan Taylor

Ikke på lager

499,00 kr
OCTAVE BUNNAHABHAIN 2014 -3 YEARS OLD

 
Produktbeskrivelse
I mange år har Duncan Taylor eksperimenteret med brugen af ​​forskellige fad-størrelser til modning af single malt og single grain Scotch whiskys. Forskningen stammer fra en simpel forudsætning om, at der er mere interaktion mellem træet og de ædle dråber i kortere periode i en lille beholder end i en stor kasse, hvilket giver mulighed for en hurtigere påvirkning fra fadet overtil whiskyen.

Denne flotte Octave Bunnahabhain 2014 er lagret 3 år på fad efterfulgt af 3 måneder på det lille Octave-fad på blot 50 Liter skabt af brugte sherry-fade. Blot 75 flasker produceret og flasket ved 52,4%. Fra Islay, røgens ø kommer Bunnahabhain og oftest er det den mest mildt røgede udgave fra øen, men denne udgave har en god del røg på sig som flot smiger sig rundt om den flotte note af tørrede frugter fra sherry-fadet. Finishen er lang og intens og det er virkelig flot whisky på alle tænkelige punkter.

Octave-serien fra Duncan Taylor er altid super eftertragtede og med den lille mængde flasker der produceres gælder det om at være hurtigt - denne aftapning er blot en flaske ud af 75 specielt udvalgt til det danske marked og kun solgt i Danmark