age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Toro De Piedra Gran Reserva Petit Verdot Cabernet Sauvignon 2016

Ikke på lager

149,00 kr
Produktbeskrivelse
Vinene fra Chile har nydt stor succes i de sidste 20 - 25 år. I dag  er Chile verdens 8. største producent af vin i verden. Egentlig er Chile ikke en ”nyt” vinland. Siden spanierne kom til Sydamerika for mere end 400 år siden, har der været dyrket vin i landet. Men den helt store vinrevolution og det kommercielle gennembrud kom i 1980'erne, da berømte Miguel Torres startede en moderne produktion i Curicó Valley med brugen af rustfrie ståltanke, nye fade, forskellige gærtyper samt moderne teknikker i markerne inden for beskæring, udtynding, vanding, nyplantninger osv., altså knowhow. Det blev kombineret med professionel markedsføring og pludselig havde han skabt en chilensk succes.
Torres’ eksempel blev hurtigt fulgt op af både andre internationale spillere og de eksisterende chilenske vinhuse, der, ofte med hjælp fra udenlandske investorer, investerede i helt nye faciliteter samt konsulentbistand fra de store rejsende ønologer. Samtidig fik man uddannet en ny generation af wine makers, så fra de tidligere 90ere nærmest eksplodere eksporten til alverdens lande, der faldt for de vellavede og meget prisdygtige vine.

I glasset har vinen en intens frugtig næse med krydderier, solbær og lakrids og i munden er den flot rank i strukturen og med gode bløde tanniner. Finishen er lang og intens og det er om noget en madvin - prøv den sammen med et flot stykke rødt kød eller en kraftig gryderet.

Meget flot vin til prisen