age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Urania malt Hven

På lager

1.975,00 kr
Denne single malt whisky er noget meget unikt. Det er den første juridisk destillerede single malt whisky nogensinde destilleret i simple kedler på en ø i Kongeriget Sverige.
Produktbeskrivelse


Single Malt Whisky. Første udgivelse, begrænset udgave af 4444 flasker

Denne single malt whisky er noget meget unikt. Det er den første juridisk destillerede single malt whisky nogensinde destilleret i simple kedler på en ø i Kongeriget Sverige.

Opkaldt efter muse Urania, skytshelgen for videnskab og kunst, der involverer viden om Himmelhvælvingen og menneskets forhold til dem. Hun er også ofte forbundet med universel kærlighed og Helligånden, holder verden i sin hånd.

Den whisky blev destilleret i 2008 og har siden modnet i egetræsfade for de obligatoriske tre år. Denne whisky er faktisk en indbegrebet af triaden, idet den tredje dedikerede whiskydestilleri nogensinde er bygget i Sverige, bygget af faderen, for hendes søn, fyldt med Helligånden. Urania, single malt whisky, er lavet af tre enkle ingredienser, vand, byg og gær.


Hven Urania single malt

Den første Vand, renset, og designet til perfektion på stedet i destilleriet. Den rette balance af mineraler og salte er afgørende for at opnå den rette smag.

Den anden Byg, er kun det bedste korn udvalgt til at passe ind i lækker opskrift, bruger vi tre sorter af byg, der dyrkes i Skotland, Belgien og Sverige (Ven). De bidrager alle på forskellige måder til blomster duft profil whisky.

Den tredje Gær, nok den vigtigste ingrediens. Gæren er, hvad omdanner sukkeret i maltbyg til alkohol, og endnu vigtigere at estere, aldehyder og andre kongenere og forbindelser, der bidrager til at skabe den ultimative duft og smag. Tre gær tråde med forskellige specifikationer og data, anvendes til at opnå den unikke smag af denne whisky.

Efter gæring gennemgår lav-alkoholholdige drikkevarer tre faser og forandringer, før det endelige produkt kan aftappet som whisky: Destillation, modning og blanding.