age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

VI.ER.AKVAVIT VI ER DANMARK

På lager

349,00 kr

DANSK AKVAVIT-NYHED HOS KOKKENS VINHUS

Produktbeskrivelse

VI.ER AKVAVIT er mere end bare eksklusiv small batch akvavit - det er en livsstil!

VI.ER.DANMARK er en Small Batch Nordisk Akvavit og den første udgave fra folkene bagved brandet. Den er produceret med den fineste vindblæse kommen fra det norske Vestland samt de fineste håndplukkede vildtvoksende grønne og mørke enebær fra Sjællands Odde. Resultatet er en super sprød og frisk akvavit med et flot floralt præ og en intens aromaprofil samt god fylde og dybde i smagen.

VI.ER AKVAVIT er en drøm om at skabe en akvavit, der hævede sig over alt andet, som allerede eksisterede på markedet. En akvavit, som giver folk lyst til at gå på opdagelse i en verden af nordisk "cool" og genopdage vores nordiske rødder. Rødder, der forener vores klassiske dyder om håndværk og kvalitet med en tidsvarende og afslappet tilgang.

VI.ER AKVAVIT har som mål at producere en række akvavitter, der er tilsmagt med de bedste og friskeste planter og frugter fra Danmark og norden. Folkene bagved har allieret sig med nogle af de bedste eksperter indenfor deres respektive felter. De bedste danske sankere går dagligt i naturen hvor de finder og håndplukker de friskeste råvarer den næste spændende akvavit. En af Danmarks bedste destillatører, Anders Bilgram fra Nordisk Brænderi, er manden bag kedlen, og de flotte Akvavit'er sælges kun i udvalgte forhandlere med en passende filosofi.

Det unikke ved VI.ER AKVAVIT er at hver ny smag opkaldes efter det sted hvor den enkelte ingrediens kommer fra. Det betyder også at selv med de samme ingredienser fra det samme område så kan akvavitterne smage anderledes fra år til år, grundet vekslende vejr og det enkelte mikroklima. Det  giver en ærlighed, som er få produkter forundt, og gør blot hele oplevelsen endnu mere enestående.