age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Vidda Tørr Gin 43%

På lager

Specialpris 349,00 kr
Pris: 399,00 kr

VIDDA GIN -OLDSCHOOL NÅR DET ER BEDST

Produktbeskrivelse

Som det sidste operationelle destilleri i Norge, blev det erhvervet i 1927 af Statens Vinmonopol, og alt traditionen om lokal, uafhængig destillering syntes  at have mødt sin dødsdom - men "Oslo Handverkdestilleri" (OHD) ønskede det anderledes. Etableret i 2015 af Marius Vestnes og Marcin Miller, der var partner med Martin Krajewski, var dette destilleri´s største ønske at genoprette den langvarige destillations tradition med vægt på unikke, lokalt dyrkede eller tørrede botaniske planter fra de norske skove og enge. Og med et farverigt internationalt team af dedikerede eksperter gør de netop det.

Med VIDDA, en 43% ABV Gin, har de nordiske folk endnu engang besluttet at kræve noget britisk for sig selv. Inspireret af en vandretur i de norske fjelle besluttede holdet, at komme op med en ægte Fjell gin, der fuldt ud ville vise rigdom og mangfoldighed af de intense, korte vækstsæsoner af de lokalt udvalgte krydderier og urter som enebær, kamille, fyrretræer, hyldeblomst, angelica rod og lyng.

Planterne macereres i mindst 12 timer i en neutral spiritusbase, inden destillationen begynder, og derefter er resultatet en delikat afbalanceret fortolkning af den ”London dry gin”, der bringer dine associationer på en rejse direkte til midten af ​​en majestætisk fyrreskov, med en blot et enkelt sip.

I Næsen er der en flot blomstret note og en tydelig enebær, flot balanceret ind med de mere florale noter. I munden er det en meget frisk, sprød og aromatisk gin med en renhed sjældent set. Finishen præcis og intens med en lang fin note af fyrnåle hængende flot og længe - det er på alle tænkelige måder en flot flot gin i den gamle skole og vi elsker den hos Kokkens Vinhus

Gin har virkelig haft en voldsom eksplosion i efterspørgsel igennem de sidste par år og mange nye spændende varianter med alverdens smage og de kan alle noget særligt men i ny og næ har vi bare brug for en rigtig god gammeldags gin og her rammer Vidda plet