age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Villa Reale Chianti DOCG 2017, Bartali

Ikke på lager

109,00 kr
  • Køb 6 for 540 og spar 18%

MULIGVIS LANDETS BEDSTE CHIANTI TIL PRISEN

Produktbeskrivelse

 

Som altid med vinene fra Bartali, så er elegancen i fokus og vinene har altid en flot balance, og denne Chianti er ingen undtagelse

I 1927 grundede Alberto Bartali og hans kone Leda Pucci ejendommen i hjertet af Chianti-zonen, på den berømte bakken, hvor byen Monteriggioni troner højt.  Under ledelse af deres søn Rivo tog ejendommen en vigtig rolle på vinmarkedet, via knowhow og engagement i en højkvalitetsproduktion af ægte Italienske vine. Passionen og kærligheden til det toscanske land blev videregivet fra Rivo til sine børn Alberto, Wanda og Maria og Wanda’s mand Marco, hvis fælles indsats konsoliderede og udviklede ejendommen yderligere.

I dag fortsætter familietraditionen og vinproduktionen igennem børnene Filippo, Linda og Andrea, og fokuspunktet er vine med karakter, typicitet og Italiensk nerve.

Villa Reale Chianti, er fremstillet af druer dyrket i smukt bakkede vinmarker, som ligger ca. 250 meter over havets overflade. Højden giver en svalende brise over vinstokkene som sikre optimal modning. Vinen er lavet traditionelt og herved vedligeholdes vinens friskhed i frugte og samtidig bibeholdes kompleksiteten. Det er en sprød Chianti lavet på ren sangiovese (100%), med et meget klassisk udtryk af af friske bær, specielt kirsebær både røde og sorte, og lækre viol noter – Klassisk Chianti.

 

Rubinrød og lys. Klassisk Sangiovese duft med støvede kirsebær, let tjære, muld og lakrids. Smagen er blød og rund med røde kirsebær med fin frugtsyre, bid og let syrligt touch. Efterfølgende lakrids og muld. Hele tiden i meget frisk og ung stil og vinen bider de rigtige steder. Slutter med tanniner og let tørhed. Drik 2018-2021. 88 point.