age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Vintre Møller Silver Forest Vodka By Hammer

På lager

299,00 kr
NYHED FEBRUAR 2020 

FRA HENRIK HAMMER

MANDEN BAG GERANIUM, OLD ENGLISH OG FREDERIKSBERG DISTILLERI
Produktbeskrivelse
EN NYHED AF DE HELT STORE HOS KOKKENS VINHUS

Fra Henrik Hammer kommer denne helt unikke vodka - fra Vintre Møller i Lejre, hvor Henrik har bygget et helt nyt destilleri med fokus på bæredygtighed, kommer denne smukke vodka - Destilleret gentagende gange og ekstra filtræret for en unik renhed. Vodkaen er destilleret på hvede og det helt unikke touch som Henrik har givet den, er ved at nedvande den udelukkende med birkesaft. Det naturlige indhold af sukker, salt og mineraler i birkesaften giver vodkaen en ultra rund og blød karakter samt en flot dyb og afrundet smag. Specielt finishen er helt unik med en lag af sødmefuld birkesaft, hvede og ren crisp citrustone.

For Henrik er bæredygtighed vigtigt, så alt omkring produkterne fra Vintre Møller skal handle om bæredygtighed - flaskerne genbruges, propperne er lavet af genbrugskork og selv de kasser som flaskerne kommer i er fra tidligere brug af anden spiritus. Der er omtanke bagved produkterne og vi glæder os over i Kokkens Vinhus at være i første i landet til at frigive det første produkt herfra til salg.

prøv denne vodka over en isterning for en ren, sprød og meget crisp stil - perfekt balanceret ud af sødmen der er helt sublimt afstemt.

Eller brug den som base i cocktails af høj kvalitet - fx. en god Vodka Martini med en tør hvid Vermouth og en tvist citrus