age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Wakefield Estate Shiraz Clare Valley 2016

Ikke på lager

139,00 kr
Fuldfed og fantastisk Shiraz fra Australien 
ProduktbeskrivelseWakefield kan om nogen producere flotte vine!


Udnævnt til Australian Wine Producer of the Year i 2013 vidner om netop dette ved China Wine & Spirits Awards samt 3. år i træk udnævnt til "Best of Nation" ved San Francisco International Wine Competition.

Vi er Kokkens Vinhus har et nært forhold til producenten der altid er garanti for høj kvalitet og flotte ægte og intense vine. Samtlige vine Wakefield producerer bygger på en dyb respekt til frugten og vinene afspejler netop denne flotte filosofi på bedste vis.Denne Shiraz er flot intens med dyb farve og en intens næse med en vis mængde friskhed i frugten - vi er lang fra den klassiske marmelade-Shiraz-bombe som Australien i mange år desværre har produceret for mange af. Druerne kommer fra Clare Valley, og markerne ligger omkring 500 meters højde hvilket giver en kølig vækst-periode som giver mere ren og frisk frugt, hvilket virkelig kan fornemmes i vinen - syren er flot integreret og balancen er helt i top. Røde bær, blommer og krydderier springer op af glasset og et hint af subtil chokolade og lidt saltet karakter skaber modvægt til frugten. Finishen er lang, blød og indsmigrende.


Flasken prydes af ikke mindre end 9 gulmedaljer som alle underbygge producentens evner, og det er virkelig flot vin til pengene og en varm anbefaling her fra Kokkens Vinhus