age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Worthy Park Special Cask Quatre Vin 2013, 52%

På lager

650,00 kr

VINTAGE 2013

Produktbeskrivelse

Fra det legendariske destilleri på Jamaica, Worthy Park, Tilbyder vi hermed et udvalg fra deres meget eftertragtede serie: The Cask Selection Series.

Denne Rom er destilleret af melasse af fineste kvalitet og produceret på kobber pot-stil's. Rommen har først lagret 4 år på gamle Bourbonfade, for dernæst at blive omstukket ud på følgende dessertvinsfade: et Mombazillacfad, et Sauternesfad, et Moscatelfad og endeligt et Juranconfad. Slutteligt blendes de forskellige fade sammen til et samlet udtryk

Denne ekstralagring skaber en ultrakompleks rom med flere toner fra vinens verden. Sødmen er super flot afstemt via de søde toner fra de forskellige dessertvins-typer, men den klassiske "ranke" romstil fra Jamaica er bevaret, blot med en udvidet pallet af noter og toner. Alt i alt en fantastisk rom der skiller sig markant ud fra resten af flokken.

Worthy Park

Worthy Park er etableret i 1670, og er en ægte Single Estate Rom – tusindvis af hektarer med friske sukkerrør, bruges on location til at skabe melasse og destillering foregår on location. Kun den fineste rom frigivet under eget lable og kvaliteten er altid i top.

Single Cask Release