Betingelser

Betaling – bestilling

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Kokkensvinhus.dk

Kokkens Vinhus modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort (0 kr.). Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Danske kreditkort: Mastercard(1,25%), Visa(1,25%), Maestro(1,25%), Visa electron(1,25%)

Udenlandske kreditkort: Mastercard(3,75%), Visa(3,75%), Maestro(3,75%), Visa electron(3,75%)
Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige betalingsmuligheder. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

Kokkens Vinhus krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

KØB trin-for-trin

Find den ønskede vare.

Kom varen i indkøbskurv ved at klikke på symbolet “Tilføj til kurven”.

Derefter kan du fortsætte din søgning, hvis der skal handles mere.

Fortryder du indholdet, eller ønsker du at foretage rettelser og fx ændre antallet af varer, kan du henholdsvis slette på slet-knappen eller rette i boxen med antal. ‘Opdater kurv’, hvis du vil se prisen efter ændringerne.

Herefter går du til kassen. Skærmbilledet hedder “Gå til kassen”.

På næste skærmbillede vælger du betalingsform og forsendelse.

Herefter skal du indtaste kundeoplysninger og eventuel anden leveringsadresse. Klik “Forsæt”.

Bekræft ordre – opsamling af bestilling og en data du har indtastet.

Din bestilling bliver først afsendt, når du klikker på “Afslut køb”. Hvis du inden da forlader siden, er købstransaktionen ikke gennemført.

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail du har opgivet under kundeoplysninger.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

Levering

Kokkens Vinhus sørger for levering med bud eller fragtmand til modtager.
Varen leveres indenfor 1-3 hverdage med mindre andet er aftalt.

Udenlandsforsendelser sendes via Post Danmark

Fragtpriser

Ved køb under kr 1000,- inkl. Moms – Fast leveringspris ved afhentning hos udleveringssteder i DK kr. 59,-
Ved køb over kr 1000,- inkl. Moms – Fri afhentning ved udleveringssteder i DK.
Ved køb over kr 1000,- inkl. Moms – Fast leveringspris til din adresse 89,-

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret, dog begrænset af varens naturlige holdbarhed. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Kokkens Vinhus Aps
Hovedvejen 102
2600 Glostrup
Email: kokkensvinhus@vinspecialisten.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Det er ikke et krav men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at ringe tlf. 44970230butik@kokkensvinhus.dk eller ved at benytte standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
  2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post. Dette gælder ex. for: ødelagte varer.
Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr.: 100,-

Du mister din fortrydelsesret, hvis;
Du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Hvis du har opnået en mængderabat, og herefter fortryder en del af købet og ikke længere lever op til betingelsen for at opnå mængderabatten, vil du ikke længere have krav på værdien af rabatten.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Kokkens Vinhus Aps
Hovedvejen 102
2600 Glostrup
Email: kokkensvinhus@vinspecialisten.dk

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse – mod forudgående aftale.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Klageadgang”

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte butik@kokkensvinhus.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik”

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Kokkens Vinhus ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på kokkensvinhus.dk er Kokkens Vinhus ApS.

Som registreret Kokkens Vinhus ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: kokkensvinhus@vinspecialisten.dk

Den dataansvarlige på kokkensvinhus.dk er Kokkens Vinhus ApS

Fragt”

Ved køb under kr 1000,- inkl. Moms Fast leveringspris kr. 100,-

Ved køb over kr 1000,- inkl. Moms Fri levering.

Outside Denmark ? Put your contry in a  and get the  freight cost

Webshoppen ejes og drives af:

KOKKENS VINHUS ApS
Hovedvejen 102
2600 Glostrup

CVR: 31743982

Du skal være fyldt 18 år for at handle på Kokkensvinhus.dk

Handelsbetingelserne gælder for privatpersoner, der køber varer til levering i Danmark – dog ikke Grønland og Færøerne, medmindre andet er aftalt.

 

Hvilke data lagrer vi / lagrer vi ikke på kokkensvinhus.dk ?

Kontaktformular: Vores kontaktformularer benyttes udelukkende til, at du kan komme i kontakt med os, og dine informationer bliver videresendt til vores mail og ikke logget/lagret på hjemmesiden.
Vi lagrer ikke personfølsomt materiale på vores hjemmeside.
Vi benytter Cookies bl.a. for at vores side kan fungere og måle trafik – se mere under Cookies længere ned på siden.
Besøgende kommentarer kan kontrolleres via en automatiseret spam-detektionstjeneste. Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, herunder den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
Du kan til enhver tid anmode om at få oplyst, hvilke oplysninger vi lagrer og få dem slettet, hvis du skulle ønske det ex. ved kundeophør.

Hvor længe vi gemmer dine data
Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
Kunde købs arkiver bliver gemt i op til ti år.
For brugere som opretter sig på vores websted, gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Sikkerhed
Vi gør alt, hvad vi kan, for at holde dine data private og sikre. Vi lagrer kun det aftalte / nødvendige for at opretholde dig som kunde. Vi holder skarp kontrol med, hvor dine data lagres.
Dine data vil ikke blive videresolgt, og lokalt personfølsomt data opbevares krypteret.

SSL
Vi benytter et ssl certifikat (kan kendes på at der står “https” i browserens adresselinje) som øger sikkerheden på kokkensvinhus.dk ved at kryptere datatrafikken mellem vores hjemmeside og dig. SSL er vigtig for Google og andre søgemaskiner, for at dit site kan blive valideret som sikkert.

Nyhedsbrev
Man kan valgfrit tilmelde sin e-mailadresse til kokkensvinhus.dk’s nyhedsbrev, således at man løbende modtager nyheder og anden relevant information fra kokkensvinhus.dk. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes, som man ønsker. Vi sender nyhedsmail via MailChimp: se vilkår og betingelser

Cookies
Vores hjemmeside anvender såkaldte cookies at styre indkøbsvognen i shoppen, for at fungere og give dig den bedst mulige oplevelse på vores side. En cookie er blot betegnelsen for en fil, som gemmes på din egen PC. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Edge, Chrome og Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Der bliver gemt cookies af både os og eksterne samarbejdspartnere.
Ex. benytter vi cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan læse mere om brug af Cookies på Erhvervsstyrelsens hjemmeside – klik her!.

Ved at benytte vores side accepterer du, at der gemmes cookies på din enhed.

Se vejledning til håndtering af cookies i nogle af de største browsere, hvis du ex. ønsker at slette eller ikke ønsker at gemme cookies:
Internet Explorer
Google Chrome
Firefox
Opera
Apple Enheder

Android Enheder
Windows Phone Enheder

Opbevaringstid af cookies kan variere, men de fornyes efter hvert besøg – du har altid mulighed for at slette cookies ved at benytte ovenstående vejledninger.
En del cookies er såkaldte “session cookies”, der automatisk bliver slettet, når du lukker browseren.

Herunder kan du se, hvilke cookies vi benytter -og du skal acceptere for at bruge vores hjemmeside.

PHPSESSID (bliver benyttet for at siden fungerer – fjernes automatisk ved lukning af browser)
ASP.NET_SessionId (bliver benyttet for at siden fungerer – fjernes automatisk ved lukning af browser)
wordpress_test_cookie (bliver benyttet for at siden fungerer – udløber når browsersessionen afsluttes)
Filsystem Origin https://www.kokkensvinhus.dk/ : Vedvarende lagring – Ingen. Midlertidig lagring 0 B
remember_me (bliver benyttet for at siden fungerer – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 30 dage.)
catAccCookies (bliver benyttet for at siden fungerer – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 2 mdr.)
_fbp (bliver benyttet af facebook – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 3 mdr.)
_ga (bliver benyttet af Google Analytics til statisik – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 2 år)
_gat_gtag_UA_109326598_1 (bliver benyttet af Googla Analytics til statisik – fjernes automatisk ved lukning af browser)
_gid (bliver benyttet af Google Analytics til statisik – kan slettes via beskrivelse – udløber efter et døgn)
tk_ai (bliver benyttet for at siden fungere – fjernes automatisk ved lukning af browser)
SNC (bliver benyttet for at siden fungerer – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 1 år)
SNS (bliver benyttet for at siden fungere – fjernes automatisk ved lukning af browser)
boostpixel_cookie (bliver benyttet for at siden fungerer – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 2 timer)
mailchimp_landing_site (bliver benyttet af MailChimp – kan slettes via beskrivelse – udløber efter 1 md.)
woocommerce_cart_hash (bliver benyttet af shoppen for at huske dine køb – fjernes automatisk ved lukning af browser)
woocommerce_items_in_cart (bliver benyttet af shoppen for at huske dine køb – fjernes automatisk ved lukning af browser)
wp_woocommerce_session_b3f2ee3be62c78b874db2bef5ed1dfb6 (bliver benyttet af shoppen for at huske dine køb – udløber efter 2 døgn)

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Videoer, indlejret indhold og links til eksterne websider
Vi linker til eksterne websider. Vi påtager os ikke ansvaret for evt. misbrug af personlige oplysninger på de pågældende eksterne websider.

Indlejret indhold fra andre hjemmesider:
Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (fx videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre hjemmesider opfører sig på samme måde, som om den besøgende har besøgt den anden hjemmeside.
Disse sites kan bruge cookies, indsamle data om dig, indlejre yderligere tredjepartssporing og overvåge din interaktion med det integrerede indhold, herunder at spore din interaktion med det indlejrede indhold, hvis du har en konto og er logget på den pågældende hjemmeside.

Særligt vedr. webshop

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer

Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.
Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop (se cookie sektion).

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

Sender dig information om din konto og ordre
Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
Behandle betalinger og forhindre svig
Opsæt din konto til vores webshop
Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
Forbedre vores tilbud i webshoppen
Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.
Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvilke medarbejdere der har adgang

Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.
Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre

Vi deler information med trediemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig.

Betalinger

Vi modtager betalinger via sikker SSL-krypteret EPay / Bambora betalingsløsning. Ved gennemførelse af betalinger, vil nogle af dine data blive videregivet til Bambora, inklusiv information der er nødvendig for at gennemføre eller understøtte betalingen, såsom det totale købsbeløb og faktureringsinformation.