Choya Sake – Japan. Choya god label Sake produceres af den kendte Umeshu producent, Choya og vil være en rigtig god intro-Saké, Den er frisk, mild i smagen og tilpas tør og vil være en glimrende ledsager til Sushi. Bør nydes let afkølet fremfor opvarmet.
Hokkan Ougyoku – Japan. Hokkan Junmai Sakë er lavet udelukkende på japanske ris, der er poleret 58%. ud af de mange udgaver af Saké, er Junmai til den mest traditionelle af de moderne Saké. Smagen er frisk, tør og sprød og gør den yderst velegnet som ledsager til bl.a. Sushi, alt godt fra havet eller[...]
Mars Kohiganzakura. Den anden aftapning fra Nature of Shinshu-serien produceret af det eponymous japanske destilleri. Kohiganzakura hedder kirsebærblomstringen i Japan (og omkring selve destilleriet, især!). Det er et let udhugget udtryk, med dele af det modnet i fade, der tidligere modnet japansk vin.
Fantastisk blanding af japansk grain og Islay single malt
Blended whisky from Nikka. A very good blend all in all, with plenty of malt and dried fruit flavour. Topsælgeren fra Nikka. Produceret og flasket første gang i 1962 og med sin luksuriøse aroma af pære og sherry-fad balanceren den perfekt. I munden er den rund og blød med en lang let frugtig finish Japansk[...]
Chita er lavet som ‘Dashi’, en speciel japansk bouillon, der anvendes i hele Suntory Whiskey’s sortiment og er designet til at forbedre balancens balance og harmoni. En elegant og blød og fin 100% grain whisky fra Japan.
Togouchi Japanese Blended Whisky Sake Cask Finish 40%
Togouchi er en japansk blended malt whisky. Den er lavet af importeret malt- og kornwhisky, der er lagret på sherry- og brandytønder i en tunnel ved byen Togouchi.
Fra Eigashima destilleriet i Japan tilbyder vi hermed denne spændende nyhed hos Kokkens Vinhus Tokinoka produceres af White Oak Distillery. Det er et meget gammelt destilleri som kan spores helt tilbage til 1679, hvor man i starten producerede Sake. White Oak var det første destilleri som producerede whisky i Japan helt tilbage i 1919. I[...]