Dansk Vin
Sur Lie er verdensklasse dessertvin. Kirsebærvinen serveres på Michelin restauranter i hele verden og har vundet internationale priser og medaljer. Vinen har lagret på bundfaldet, hvilket giver dybde og fedme. Derudover har vinen lagret på franske egefade, som tilføjer kompleksitet og smagsnoter. Sur Lie er perfekt sammen med mørk chokolade, desserter eller blå oste.
Kryokoncentreret æblevin lavet på danske æbler af sorterne Ingrid Marie, Filippa, Elstar, Jonagold og Belle de Boskoop. Flagskibet og vinen, der startede hele Cold Hand’s frugtvinseventyr, som efterhånden har lagt samtlige konkurenter bag sig Malus Danica balancerer perfekt æblernes vidunderlige aroma, sødme og syre. Duften af honning, sød æblemos og frisk æbleskræl vælter op af[...]
De danske sorte kirsebær af Stevnsbær-typen er desværre i tilbagegang. Bærrene indeholder dobbelt så meget sukker som søde kirsebær, tonsvis af dybe kirsebær-aromaer, en utrolig syre og masser af tanniner. Denne vin er en forstærket vin efter portvins-forbillede. Vinen er fadlagret på barriques i et år. Prunus Nigra er en kraftfuld kirsebærbombe med masser af[...]
Kryokoncentreret kvædevin lavet på danske æble- og pærekvæder.
Sød mousserende æbleisvin lavet på kryokoncentrerede danske æbler.