DANSK GIN
har skrevet sig ind i den absolutte verdenskasse indenfor GIN! Med en variation der kan give folk åndedragsnød, en passion og kærlighed for produkterne ulige alt andet, og ikke mindst en smagpallet fra A-Z, kan en hver finde den helt rigtige Gin fra det ganske danske land. Med Danskproducerede ikoner som Geranium og Old English, var Henrik Hammer med til at give startskuddet til det, der skulle vise sig og blive en scene, med fokus på Dansk produceret gin i verdensklasse. Siden er der kommet utallige til, fælles for rigtig mange af dem er der en kvalitet helt uhørt for kategorien. Fra øerne popper der nye varianter op om ikke ugentligt så ofte. Hovedbyerne som København, Århus Aalborg og Odense er godt repræsentere med gode producenter og resten af Danmarkskortet er ligeså tæt spækket med KANON GIN!
Med Producenter som Isle of møn, Anholt, Vintre Mølle, Njord, Mad Owl, Mosgaard, Nordic Etoh, Copenhagen Distillery, Kongsgaard, Frederiksberg Destilleri og mange andre
Så drik dansk Gin, det fortjener din gane
BEGIN PEPPER & BEYLEAF GIN er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil er der tilføjet lang peber, timut peber og laurbærblade.
FREDERIKSBERG-GINEN - THE ONE AND ONLY
Her får du en skøn aroma og en dyb, dyb smag af kirsebær, en fin og elegant frugtsyre, elegante citrusnoter fra den rene gin og samtidig fyldige præg af sødmefuld marcipan, som trækkes ud af kirsebærenes sten i en smuk ginoplevelse. Her er stadig tale om en traditionel gin på 40%, der på fin vis egner sig til en god Gin & Tonic. En blid tonic med lidt sødme vil fremhæve kirsebærerne yderligere og sprede glæde i de kolde måneder. Den kunne også begå sig flot som ingrediens i en champagnecocktail.