Elegant, frisk, tørvet, frugtagtig, blomster, chokolade og medicinske noter.
Røget maltet byg, honning, tørt græs og tørvet røg. Finishen er lang afsløre blomstrede-, røgede- og medicinske noter
Vægt | 1000,0000 g |
---|
Relaterede varer
SUPER single malt fra Nikkas blødere andet destilleri, Miyagikyo!
TOGOUCHI WHISKY Togouchi Beer Cask Finish er en japansk blanding. Den modnes først på bourbonfade og raffineres derefter i IPA-ølfade i yderligere seks måneder. Alkoholindholdet er milde 40,0 volumenprocent MEN bemærk at denne udgave ikke er kølefiltreret! Resultatet er en frugtig, frisk blanding med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Togouchi lagres først på[...]
Mars Kohiganzakura. Den anden aftapning fra Nature of Shinshu-serien produceret af det eponymous japanske destilleri. Kohiganzakura hedder kirsebærblomstringen i Japan (og omkring selve destilleriet, især!). Det er et let udhugget udtryk, med dele af det modnet i fade, der tidligere modnet japansk vin.
Chita er lavet som ‘Dashi’, en speciel japansk bouillon, der anvendes i hele Suntory Whiskey’s sortiment og er designet til at forbedre balancens balance og harmoni. En elegant og blød og fin 100% grain whisky fra Japan.
Blended whisky from Nikka. A very good blend all in all, with plenty of malt and dried fruit flavour. Topsælgeren fra Nikka. Produceret og flasket første gang i 1962 og med sin luksuriøse aroma af pære og sherry-fad balanceren den perfekt. I munden er den rund og blød med en lang let frugtig finish Japansk[...]
Choya Sake – Japan. Choya god label Sake produceres af den kendte Umeshu producent, Choya og vil være en rigtig god intro-Saké, Den er frisk, mild i smagen og tilpas tør og vil være en glimrende ledsager til Sushi. Bør nydes let afkølet fremfor opvarmet.