A blend from the king of independent Japanese distillers, Ichiro Akuto. In addition to whisky from his own stocks, including potentially Hanyu and Karuizawa as well as his own Chichibu distillery, and possibly also some components distilled at other Japanese distilleries and from other countries – as it says on the label ‘This is worldwide blended whisky’.
Vægt | 14,0000 g |
---|
Relaterede varer
Hokkan Ougyoku – Japan. Hokkan Junmai Sakë er lavet udelukkende på japanske ris, der er poleret 58%. ud af de mange udgaver af Saké, er Junmai til den mest traditionelle af de moderne Saké. Smagen er frisk, tør og sprød og gør den yderst velegnet som ledsager til bl.a. Sushi, alt godt fra havet eller[...]
Mars Kohiganzakura. Den anden aftapning fra Nature of Shinshu-serien produceret af det eponymous japanske destilleri. Kohiganzakura hedder kirsebærblomstringen i Japan (og omkring selve destilleriet, især!). Det er et let udhugget udtryk, med dele af det modnet i fade, der tidligere modnet japansk vin.
TOGOUCHI WHISKY Togouchi Beer Cask Finish er en japansk blanding. Den modnes først på bourbonfade og raffineres derefter i IPA-ølfade i yderligere seks måneder. Alkoholindholdet er milde 40,0 volumenprocent MEN bemærk at denne udgave ikke er kølefiltreret! Resultatet er en frugtig, frisk blanding med et rimeligt forhold mellem pris og ydelse. Togouchi lagres først på[...]
Fantastisk blanding af japansk grain og Islay single malt
Choya Sake – Japan. Choya god label Sake produceres af den kendte Umeshu producent, Choya og vil være en rigtig god intro-Saké, Den er frisk, mild i smagen og tilpas tør og vil være en glimrende ledsager til Sushi. Bør nydes let afkølet fremfor opvarmet.
Flot aroma af citrongræs, jordnødder og en smule chokolade og en lækker og velafrundet smag af nødder, sort peber og muskatnød. Du bliver efterladt med en lang eftersmag af tørret abrikos og en pæn sødme.
Blended whisky from Nikka. A very good blend all in all, with plenty of malt and dried fruit flavour. Topsælgeren fra Nikka. Produceret og flasket første gang i 1962 og med sin luksuriøse aroma af pære og sherry-fad balanceren den perfekt. I munden er den rund og blød med en lang let frugtig finish Japansk[...]