Elio og Silvio laver likøren ved, at de håndvælger lokale lakridsrødder og lægger dem i alkohol. Denne proces kaldes infusion, og det er således, at likøren får den intense smag af lakrids. Planterne, som lakridsroden kommer fra, bliver dyrket rundt omkring Cartas ejendom. De tror fast på, at ingredienserne skal være lokale, for at give en autentisk god likør. Desuden er den produceret efter en gammel familieopskrift fra Sardinen.
Sødmefuld med en meget dyb smag og intens duft af lakrids. I munden er likøren cremet og rund. Perfekt til at nyde efter maden eller til lakridsbaserede desserter.
Vægt | 0,0000 g |
---|
Relaterede varer
249,00 Kr.
Cointreau er en klassisk fransk appelsinlikør, der er blevet nydt af livsnydere og cocktailelskere i hele verden i 170 år. Den laves af en blanding af sød og bitter appelsinskal, og tilføjer dybde og kompleksitet til en bred vifte af vores yndlingscocktails.
60,00 Kr.
Husk vi har alle varianter - Kontakt os for tilbud ved større mængde
79,00 Kr.
Håndlavet lakridskonfekt med de tre smagsvarianter: Blåbær, Stikkelsbær og Jordbær.
249,00 Kr.
HJERTEÆSKEN indeholder 32 stykker håndlavet lakridskaramel i guldchokolade enten drysset med hindbær eller kakaonips.
79,00 Kr.
Hattesens Lakridskonfekt Vinter Edition 2023.
75,00 Kr.
Bagsværd Lakrids Salt er med det lokalproducerede grove sydesalt fra Læsø.