age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Amazing A.H. Riise Romjulekalender 2020

Ikke på lager

599,00 kr

Julekalender med 24 rom fra A.H. Riise! Vi gentager Succesen fra sidste år!

Produktbeskrivelse


A.H. Riise Julekalender 2020 - Julekalender! - December er muligvis årets mest stressede måned, der med garanti vil få dig til at skrige efter en drink i ny og næ. Her har du løsningen:

Julekalendere er ikke længere kun forbeholdt de yngste i familien. Vi præsenterer her en julekalender, der vil give julelys i øjnene på enhver rom-connaisseur. Den perfekte gave til en ven, den hårdtarbejdende familiefar, svigerfar eller din indre sørøver. Denne adventskalender med rom er — uden tvivl — den ultimative count down til juleaften.

Årets julekalender 2019 er simpelthen en NYHED! Denne 2019 Edition af Rom kalenderen byder på 24 forskellige og udsøgte rom-oplevelser fra A.H.Riise i små flasker. Flaskerne er nøje udvalgt af rom-eksperter og vil byde dig indenfor i et fantastisk univers af smags-oplevelser. Du kan læse en beskrivelse af hver rom-flaske ved at scanne QR-koden, der medfølger i julekalenderen. De forskellige rom kommer i en lækker og indbydende 2 cl flaske.  Julekalenderen med rom er udarbejdet i samarbejde med Mac Y, der er Danmarks spiritusspecialist og anses som Danmarks go-to ekspert, når man er tørstig efter rom. I 2000 startede Mac Y deres import af kvalitets rom og har i dag det største sortiment af rom i Danmark fra egen import: Det sikrer dig de bedste oplevelser med denne julekalender fra Mac Y.