age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

A.H. Riise "The Thin Blue Line "

På lager

429,00 kr
Produktbeskrivelse

A.H. Riise Thin Blue Line


Det er støtteforeningen The Thin Blue Line, som sammen med romproducenten A.H. Riise har lavet den helt specielle rom til formålet.

Politibetjente, som er kommet til skade – fysisk såvel som psykisk – i forbindelse med deres arbejde har brug for hjælp. Og nogle gange er hjælpen fra det officielle system ikke nok eller hurtigt nok. En arbejdsskadesag kan tage flere år gennem systemet før en eventuel erstatning bliver udbetalt.

Derfor har en gruppe politibetjente oprettet den private støtteforening The Thin Blue Line.

Det startede, da en betjent i 2016 blev skudt i hovedet på Christiania. En gruppe betjente fandt sammen og startede en indsamling til betjenten og dennes familie.

Alt for hurtigt blev der igen brug for at samle penge ind. Politiassistent og hundefører ved Københavns Vestegns Politi, Jesper Jul, blev skudt og dræbt få måneder senere.

Her lavede The Thin Blue Line igen en indsamling og var med til sørge for, at Jesper Juls efterladte kæreste og børn ikke blev tvunget til at gå fra hus og hjem.

Nu vil The Thin Blue Line udvide hjælpearbejdet.

”Vi vil gerne hjælpe skadede betjente og deres familier på alle niveauer. Det kan være alt lige fra store indsamlinger til for eksempel at sætte psykisk skadede betjente i forbindelse med hinanden i et netværk, så de hver især ikke står alene med deres problemer,” fortæller Allan Beier, politibetjent og talsmand for The Thin Blue Line.

A.H. Riise har valgt at støtte det gode formål og har indgået et samarbejde med The Thin Blue Line. Sammen har de skabt en helt særlig, eksklusiv rom: A.H. Riise The Thin Blue Line Denmark. Rommen er en X.O. Reservé Rum. Det er et blend lavet helt specielt til støtteforeningen og er særdeles velsmagende.

Duft:
Næsen giver noter af honning og gammelt læder. Det florale er nedtonet, istedet får vi påmindelser om varme vinterkrydderrier og mild tobak.


Smagen:
En forunderlig mildhed, fantastisk rundhed blottet for skarpe kanter. Vi smager nelikke og engelsk lakrids,også her får vi honning. Her er tale om en rom der virkelig stryger en med hårene. Efterlader en lang og varm eftersmag.