age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Abuelo Centuria 'Reserva de la Familia' Solera Rum 30 år 40% 70cl Panama

På lager

999,00 kr

En af verdens helt store rom. Ikke mindre end en fantastisk oplevelse. Og der er en grund til at Centuria er kåret som Bedste Nye Rom ved Golden Rum Barrel Awards Oktober 2011 i London.

Produktbeskrivelse

Næse: tyk, klæbrig, sirupsagtige næse med kæmpe svagt røgede noter af melasse og sort sirup. Vanille og tønde char, et strejf af fedtet espresso bønne og en smuk notat af cedertræ. Det udvikler sig og bliver utrolig stemningsfuld, med antydninger af asfalt på en varm dag i sommer, gamle reb og æble smuldre drysset med mørk brun sukker. Koncentrere sig hårdt og der er også noter af iste og allehånde.

Smag: Sød og afrundet, denne rom er intenst frugtig som æble strudel med blød, saftig sultanas, muskatnød og kanel. Smeltede vanilleis, ristet brioche med Demerara sukker, karamel æbler og bare et strejf af røg. Hele pakken er ikke ulig brød og smør budding. Faktisk er der en opskrift på, som jeg engang gjorde det var i en Jamie Oliver bog, og det involverede en masse creme og en masse marmelade og det er præcis, hvad Centuria minder mig om. Det er virkelig ikke sidste meget lang tid heller. Mmm brød og smør budding.

Finish: Middellang finish med svesker og valnød tarme. Antydninger af kardemomme på halen. Det er næsten føles som en rigtig klistret PX sherry eftersmag også.