age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ch. Pape Clement rouge, 2008

På lager

1.495,00 kr
En af de aller bedste 08'ere i hele Bordeaux
Produktbeskrivelse


 Egentlig skulle Château Pape Clément have været jævnet med jorden, og der, hvor der i dag gror vinstokke, skulle der have været veje og boligblokke. Sådan blev det heldigvis ikke takket være digteren Paul Montagne, der erhvervede ejendommen i 1939. Han satte både vinkældrene og det dengang meget forfaldne slot i stand og begyndte samtidig et genplantningsprogram i vinmarkerne.

Resultatet blev naturligvis forsinket af 2. Verdenskrig, men med 1953-årgangen var den fremtidige standard sat. I dag er det Montagnes efterkommere, der administrerer ejendommen sammen med milliardæren, Bernard Magrez, der ejer adskillige andre vingårde såvel indenfor som udenfor Bordeaux-distriktet.

Et fællestræk for samtlige Bernard Magrez's overtagelser er, at han altid sætter et program sammen for at løfte den pågældende ejendom til det ekstreme, - uanset omkostningerne. Det samme har været tilfældet på Pape Clément, der i dag rangerer som en af hans ledestjerner.

VINIFIKATION:


Traditionel med lagring på egetræsfade i 24 måneder


DRUESAMMENSÆTNING:


Cabernet Sauvignon 48 % Merlot 52 %


 

LAGRINGSPOTENTIALE: 


5 - 35 år


Denne 2008'er er en utrolig smuk vin. Den forførende og komplekse duft kombinerer den rene frugt med toner af mineraler, eksotiske krydderier og blomster. Forførelsen fortsætter i smagen med en fylde og elegance, der afbalanceres af de meget elegante tanniner. En vin i perfekt harmoni og indbegrebet af alt, hvad en stor vin bør indeholde!