age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Mosgaard Peated Young Malt 48 % Økologisk

På lager

550,00 kr
Produktbeskrivelse
Mosgaard Whisky har valgt udelukkende at anvende de bedste økologiske råvarer til deres spiritus. Økologien sikrer den absolutte højeste renhed i smagen, og sammen med den høje kvalitet af vandet på Sydfyn er det med til at sikre den størst mulige renhed i det færdige produkt. Der produceres både Whisky og Gin efter samme opskrift ved jagten på det aller bedste produkt mulig

Peated Young Malt er den fynske udgave af en peated – eller på dansk - røget Single Malt lavet efter traditionelle skotske metoder.

Peated Young Malt er baseret på økologisk bygmalt der efter maltning tørres over varme fra lyngtørv (peat) med den karakteristiske tunge tørverøg. Røg niveauet i den færdige Young Malt er 25 ppm.

Peated Young Malt er lagret på små ex. Bourbon fade der er bygget specielt til os fra større gamle fade. Fadene bidrager under lagringen med en cremet sødme og noter af mandel og vanilje som hænger i glasset og matcher den tunge tørverøg – Peated Young Malt er tappet ufiltreret for størst oplevelse af røgen der bæres af olierne og lægges på flaske ved 48% – vi giver den lidt vand i glasset for at trække den ned til en alkohol styrke på 42-43% lige inden den nydes, for at slippe duften fri.