age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Ron Esclavo XO Cask Strength 65% 50Cl.

På lager

589,00 kr

DK BEDSTE ROM 2017

Produktbeskrivelse

Ron Esclavo XO Cask Strength 65% er en rom fra Den Dominikanske Republik og produceret af Oliver & Oliver i samarbejde med den danske rom-importør, 1423 ApS.

Esclavo betyder slave på spansk og rommen er blevet opkaldt herefter for at hylde de mennesker, der har betalt den højeste pris for, at vi i dag kan nyde denne fantastiske drik. Ron Esclavo Solera XO Cask Strength 65% er en opfølgning på den meget roste og populære Ron Esclavo XO 42% udgave.

Ron Esclavo XO Cask er alderen i engangsbrugt Bourbon tønder, fremstillet af amerikansk hvid eg. Det er en mere koncentreret version af Ron Esclavo XO. Trods 65% er denne rum stadig sød, rig og glat på ganen med en smag af vanilje, brændt karamel, kanel og egetræ, som giver dig et kraftværk af en rom med en finish nærmest uden ende. På næsen er det sød vanilje, karamel og røget blomme.

Denne rom må absolut nydes af et glas, der bringer rom'ens karakter ud bedst muligt, om nødvendigt med noget is eller en dråbe vand eller to

Vinder af Danmarks bedste rom 2017 - Ud af 20 nominereede og igennem 2 runder, rr Ron Esclavo XO Cask blevet kåret til Danmarks bedste rom af Kokkens Vinhus kunderne!