Årsagen til det verdenskendte spanske vinhus’ store Brandy-succes er, dels at Torres udelukkende bruger lokale catalanske druesorter, dels at grundvinen lagres på egefade før destillation. Når vinen er destilleret, indgår den i et meget gammelt solerasystem, hvorfra de enkelte brandytyper blandes.
Torres 10 Years Brandy
150,00 Kr.
Ikke på lager
Vægt | 1400,0000 g |
---|
Relaterede varer
Kompleks, kraftfuld karakter med delikate og meget elegante nuancer af primært vanille, krydderier og rund frugt.
Daniel Bouju, der ligger i St. Preuil tæt ved Ségonzac, den allerfineste kommune i Grande Champagne, er i dag uden tvivl en af Cognac-områdets fornemmeste producenter. Med i alt 20 ha vinmarker hører huset blandt de mindre familiefirmaer i Cognac. Dette gør dog ikke Daniel Bouju mindre interessant, tværtimod, talemåden, “småt er godt”, holder så[...]
Jean Fillioux Cognac er et familieejet hus, etableret i 1880. Huset og dets 25 ha vinmarker ligger i det bedste af det bedste område for cognac, nemlig Grande Champagne. La Pouyade, som er navnet på Jean Filliouxs residens, ligger midt i den “Gyldne Trekant” mellem Verriéres, Angeac-Champagne og Juillac-Le Coq ligger. I dag er det Pascal[...]
Meget lækker og delikat Grande Champagne med noter af forårsblomster, syren, jasmin, moden frugt, banan, melon, tørret frugt, rosiner og valnød. Lang finish med krydrede noter og anis. Kan fint kombineres med mad fra Provence, Italien, Indien eller Mexico.
Daniel Bouju et er en lille familievirksomhed, grundlagt i 1805 og beliggende i Saint-Preuil. Huset laver cognac i Grande Champagne, Cognacområdets absolutte “Hjerte”, og råder over 25 ha vinmarker.
Cognac Tesseron. Cognac Tesseron er uden diskussion det ultimative Cognac-hus. Selv om den amerikanske “vinguru”, Robert Parker, normalt ikke beskæftiger sig så meget med spiritus, er han i den grad faldet for husets produkter og ikke mindst Lot nr. 29, som han har givet de sjældne, men meget eftertragtede 100 points! Denne Lot 76 er[...]
Den oprindelige opskrift på Daniel Boujus cognac blev lavet i 1804, og det er stadig den, der danner grundlag for produktionen i dag. Ingen hokus pokus. Men selvfølgelig en lille hemmelighed i fremstillingen. Vil man have kraftig, mørk og tung cognac, skal råmaterialet være sure druer høstet tidligt, og som tidligere nævnt: Ingen tilsat karamel, kun den ægte farve fra fadlagringen. Og så er Boujus cognacer ikke engang dyre – tværtimod!