age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Arran 2006 Peated C37 56,3%

På lager

999,00 kr

Unik aftapning udvalg af Michael Kok, under en tur til Skotland i 2012. 

 

Produktbeskrivelse

En utraditionel aftapning fra destilleriet Arran. Whiskyen har  været lagret på Bourbonfade (i 6 år) Denne første røg aftapning fra fad nummer 32  indeholdt kun 248 fl  så der var ingen tvivl dette fad skulle bare hjem til Kokkens Vinhus.  så glæd dig  til at smage den i en af vores butikker.

Det ualmindelige smukke destilleri Arran er beliggende i landsbyen Lochranza på den nordvestlige spids af Arran, og destilleriet er fortsat det eneste på øen. Whiskyen fra destilleriet modner på destilleriets egen grund i nogle helt unikke omgivelser. Whiskyen lagres på sherry- og bourbonfade.

Klimaet på Arran forcerer modningen, og whiskyen fra Arran betragtes som den hurtigst udviklende i hele Skotland. Dette skulle efter sigende skyldes den varme Golfstrøm, der passerer destilleriets lagerbygninger.

Vandet til destilleriet kommer fra Loch na Davie kilden, der er den reneste naturlige kilde i hele Skotland.

Whiskyen fra destilleriet tappes uden kuldebehandling og filtrering, og der tilsættes ikke farve af nogen art. Det er de rå dråber, udviklet af den rene natur på øen Arran.

 

Arran destilleriet er fortsat et af de få privatejede destillerier i Skotland. Det drives af et meget erfarent team bestående af tre mand. I spidsen står distillery manager, James MacTaggart, der har over 30 års erfaring med whiskyproduktion.