age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

El Dorado Guyana rom 25 år, 43%.

På lager

4.495,00 kr

Denne store rom for sine markante karakteristika fra en unik blend af El Dorado rom, der alle er lagret i 25 år, og specielt udvalgt af Demerara Distillers Master Blender.Stærkt begrænset antal til alle Danmarks rom nørder

Produktbeskrivelse

The Chairman’s special selection, er alderspræsidenten inden for El Dorado rom, men hvilken fremragende alder. Farven er mørkgylden, duften kompleks behagelig sødme blandet med krydderi og på tungen efterlader den indtryk af blødhed, fylde, kompleksitet, sødme med et strejf af eg i baggrunden.

Destilleriet siger selv:
"Dette er utvivlsomt den væsentligste af vellagret spiritus, der står for selve indbegrebet af Demerara Roms hæderkronede omdømme - etableret over tre århundrede, langs Demerara flodens breder.

Denne store rom for sine markante karakteristika fra en unik blend af El Dorado rom, der alle er lagret i 25 år, og specielt udvalgt af Demerara Distillers Master Blender.

Lagret i 200 liters fade af egetræ, besidder denne rom en fornem silke blød delikat og komplekst sammensat smag, der garanterer en behagelig oplevelse.

Der bliver kun produceret et begrænset antal karafler af denne førsteklasses El Dorado rom, hvert år. Karaflen præsenteres i en håndlavet trækasse."