age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Highland Park 2000 58,3% cask str, Signatory

På lager

1.299,00 kr

15 år gammel Highland Park lagret på Bourbon Barrels.

Produktbeskrivelse

Highland Park Destilleriet er beliggende på Orkney øerne, omkring 20 km. nordøst for det skotske fastland. Highland park er dermed det nordligst beliggende skotske destilleri.
Det er grundlagt af Magnus Euson, som udover at være Slagter og Kirketjener, fungerede som Illegal Destillatør og whisky smugler. i 1798 blev Magnus taget i sit foretagende og der gik derefter omkring 30 år før Highland Park fik sin Licens til at producere whisky på lovlig vis.

Stilen hos HP. er helt sin egen. Det er en Ø whisky, dog uden at have det røgede/saltede præg, som de har hos nogle af destillerierne ovre på den skotske vestkyst og det er også en stil der er mere "kød" på end hvad du kan finde i Highland og Speyside. Det er en stil der tiltaler rigtigt mange og HP. er utroligt populær, især grundet deres tilknytningen til Norden og den nordiske mythologi.

Denne aftapning er tappet hos Signatory, en uafhængig aftapper der ligger i Edinburgh. Signatory ejes af Andrew Symington, en del af Symington Group. Signatory regnes for en af de bedste Uafhængige aftappere og har 3 serier der er værd at holde øje med: Signatory Vintage, Signatory Vintage Unchill, Signatory Cask Strength Collection!