age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

The E & K by Adelphi 5 Års Malt Whisky, 57,8% Fusion

På lager

1.295,00 kr
En ægte fusion af Skotland og Indien og magien er skabt
Produktbeskrivelse
Det er med stor glæde at vi har frigivet denne store whisky fra Adelphi - The E & K By Adelphi , produceret af den uafhængige aftapper Adelphi.

Det er en unik fusion af whisky fra Skotland og Indien aftappet på 57,8% - det er blot en ud af 800 flasker produceret. Blendet er skabt af Scotch og malt-whisky fra Amrut destilleri og flasket 5 år gammelt.

Whiskyen er nøje udvalgt af selveste Alex Bruce fra Adelphi og denne specielle aftapning er en hyldes til hans oldefar ved navn Victor Alexander Bruce, som i 1894 blev udnævnt til viceroy af Indien, den højeste ære i det britiske imperium. Victor var med til at danne det moderne Indien og i den forbindelse så var det oplagt for Alex at udvælge whisky fra det bedste destilleri i Indien blendet sammen med netop det han ved mest om, de gyldne dråber fra skotland

Whiskyen kommer i en flot blå gaveæske og selve flasken med det klassiske design som Adelphi er verdenskendte for.

I glasset springer aromaerne op  med bunker af tørret frugt, friskslået græs og en frugtig stil med moden frugt - finishen er lang og afrundet på trods af den høje alkohol og whiskyen er ikke kølefiltræret eller farvet så det er de "ægte  dråber" i ren form - magi som kun Adelphi kan skabe i glasset.

5 Years Old