age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Tullibardine 2005 60% Adelphi Club

På lager

725,00 kr
Produktbeskrivelse
Vi smagte den senest på smagningen  2.11.18  Og en super oplevelse  ren Forårs-stemning! Frisk, let floral note i næsen med et hint toffe og flødekaramel. Meget let og fin dram på tungen med en super elegant note af grønne æbler. Finishen er flot lang og let med en sprød tone af ristede nødder og de 60 % alkohol fornemmes blot meget svagt. En super charmerende dram med et lyst let præg.

Nyeste aftapning  fra Adelphi  lækker fin og blød aftapning fra Tullibardine lagt på de bedste sherry fade taget direkte fra kendte solera system i Jerez

Fra det sydligste Highland kommer den elegante whisky er , men Tullibardine er langt mere end blot softness og finesse og Adelphi langt mere end blot whisky.

Denne Tullibardine er en af Adelphi ´s  unike aftapninger for 2018, til det danske marked.

Whiskyerne er stærkt begrænset og kun få flasker nåede til Danmark, Aftapper Alex Bruce er kendt som en af de allerbedste til at selecterer fade og denne trods de 60 % nærmest forfinet og elegante Tullibardine  er ingen undtagelse. Glæd dig hvis du når at få fat i en :-)

Adelphi Whisky og dets ejer Alex Bruce er en god ven af Kokkens Vinhus og efter vores mange smagninger med Alex, er vores kenskab og begejstring blot stadig voksende!  Alex tilsætter aldrigt farve på nogen som helst måde, da han mener den naturlige farve fra fadene giver den bedste og mest originale smag samt en bedre ide om, hvilket type fad det har været i og at karamel vil påvirke smagen af ​​whisky og er bandlyst hos de bedste kvalitets aftappere af whisky.
Adelhi Single cask whisky aftapninger er meget begrænsede - og typisk får vi 4-10 aftapninger til Danmark om året  men med kun fra 200 til 600 flasker fra hvert fad er mængderne selvfølgelig små.

Fadene er individuelle og smagen kan ikke gentages, når en tønde er færdig. Det er bla. det unikke ved disse aftapninger fra Adelphi.