age verification

BEKRÆFT DIN ALDER!

Kokkens Vinhus kræver, at du er min. 18 år for handle på siden.

Så er du ikke gammel nok!

Old English Gin 44% By Hammer & Son

På lager

359,00 kr

WORLDS BEST GIN 2015

Produktbeskrivelse

By Henrik Hammer - KÅRET SOM VERDENS BEDSTE GIN 2015!!

Old english gin er udviklet af gin-eksperten Henrik Hammer, og er år efter år en af de bedste Gin's på markedet. Dens sødme, fedme  og intensitet gør til en ren "Dram"  som står formidabbelt alene

Den første registrerede brug af ordet cocktail er fundet i The Morning Post og stedregister i London, England den 20. marts 1798. Men selvfølgelig folk havde drukket spiritus i mange konstellationer lang tid inden da.

I det 17. århundrede, var den mest almindelige måde at drikke alkohol lige op eller fra skåle blandet med sukker, vand, frugt, krydderier, vin og spiritus - de såkaldte slag, der blev vedtaget i fra Indien af ​​englænderne i begyndelsen af ​​1600-tallet.I 1731 James Ashley, den første engelske berømthed bartender, åbner Sign af de to punch Bowls i London, hvor han tjente forskellige slag. Han ville bruge frugterne af
sæson og hvad krydderier, der var til rådighed, og han ville helt sikkert bruge gin som base ånd, da det var i midten af ​​Gin Craze og alle ønskede gin.

Vi har samlet et udvalg af originale opskrifter med gin fra begyndelsen af ​​1700-tallet og op til 1935, hvor London Dry Gin stilarter overtog, og brugen af ​​den oprindelige Old English Gin syntes at være tabt i forvirring.

Henrik Hammer er en god ved af Kokkens Vinhus, og vi har ført hans flotte produkter i en lang årrække med stor succes, grundet den kvalitet man altid er sikret via Henriks produkter. Det er gin’s fra øverste hylde som vi kun kan anbefale på det kraftigste og denne Old English Gin kan bare noget helt specielt!