FLOT MAGNUM DER KOMMER I TRÆKASSE
Sicilia TWP (The Wine People) er et vinfirma etableret tilbage i 2009 af 3 venner der alle har haft fingeren dybt nede i vinens verden igennem mange år. Deres vision er at få en virksomhed der kan tilbyde gode kvalitetsvine og yde en god service. Virksomheden er med i processen hele vejen fra start til[...]
Køb Giacomo Conterno Barolo Arione 2018 DOCG, Monforte til en fair pris med hurtig levering her.
Giacomo Conterno Barbera d’Alba Vigna Cerretta 2020 DOCG er en fyldig rødvin lavet på 100 % Barbera-druer dyrket i Alba-regionen i Italien. Denne vin har intense aromaer af modne røde frugter og krydderier, med en kompleks og velafbalanceret smag med noter af hindbær, kirsebær og jordiske mineraler. Afslutningen er lang og vedholdende med et strejf[...]
Køb CONTERNO, G.Monfortino Barolo DOCG 2016 til en fair pris med hurtig levering her.
COS blev grundlagt af de tre venner Giambattista Cilia, Giusto Occhipinti og Cirino Strano i 1980 og vinbruget er beliggende i den historiske by Bastonaca, nær Vittoria på den sydøstlige del af Sicilien. COS er et akronym, dannet af forbogstaverne i de tre efternavne og fra en beskeden start med blot 3,6 ha til rådighed og en første årgang, 1980,[...]
Vi elsker Italiens vin i Kokkens Vinhus
Og med verdensklasse-producenter som Antinori, Frescobaldi, Montesodi, Pian Delle Vigne, Luce, G.D. Vajra, Radici, Prunotto, Brigaldara, Ville Rizzardi, Terre Nere, Vinding-Diers, Cos, Nervi, Spinetta, Marcarini og Voerzio, så kan der dækkes et hvert behov.
Italien er primært kendt og elsked for landets mange gode rødvine, og med god ret - en klassisk Ripasso fra Brigaldara kan virkelig noget med tung og intens mad. En tør og struktureret Barolo fra G.D. Vajra er et match made in heaven med en god steak og en Toscansk Brunello fra Frescobaldi er et skønt match med en trøffel-pasta.
De lidt lettere Chianti-vine er de perfekte ledsagere til lette pastaretter og kommer der tomat på siden kan Barbera fra Marcarini ej undværes
Når det skal boble lidt ekstra er Proseccoerne fra Bedin din bedste ven - Solo som en skøn frugtrig aperetif eller mixet med Aperol til en Spritz - her kan man fx. opgradere med Silvio Cartas skønne Aspide lavet på skøn frugt fra Sardinien.
På den søde side kan de mousserende Asti'er være intet mindre en skønne, så fremt de er lavet ordnligt som fx. Prunottos udgave er det. I toscana hedder den søde perle Vino Santo og her laver Antinori en skøn variant - nærmest flydende honnnig og helt fantastisk.
I Veneto er Reciotto, den helt søde udgave af amaronen det perfekte ledsager til en god chokoladedessert eller tiramisu - her laver Brigaldara en variant der er helt i top