Blackadder International – Glasgow, Skotland.
Ny spændende aftapning fra Blackadder – Barbados Four Square Rum 2004
Distilleret i November 2004
Bottled i Juni 2017
Alder 12 År.
Vol. 64,1%
Flasker produceret 276!
899,00 Kr.
Barbados rom for fuld skrue! Tappet i Blackadder’s RawCask serie, på fuld alkoholstyre 64,1%.
På lager
Ny spændende aftapning fra Blackadder – Barbados Four Square Rum 2004
Distilleret i November 2004
Bottled i Juni 2017
Alder 12 År.
Vol. 64,1%
Flasker produceret 276!
Vægt | 1450 g |
---|
ette er ikke en "madeira finish rom" da rommen fra madeira-fadene rent faktisk har ligget minimum 12 år på ex-madiera vinfade.
En tør, intens og krydret rom fra den franske ø Réunion.
La Maison du Rhum Republique Dominicaine rommen er lagret i op til 12 år i amerikanske egetræfade hos Oliver & Oliver i Den Dominikanske Republik og derefter tappet på flaske hos Dugas i Frankrig.
Denne Port Morant rom er fra Guyana. Guyana er det eneste sted, hvor der findes et double wooden pot still. Oprindeligt tilhørte dette pot still Port Morant destilleriet, der blev bygget i 1732 ved Demerara floden, men da Port Morant lukkede, blev det opkøbt af Diamond Distillery, som i dag er det eneste destilleri i Guyana.
Denne rom er utrolig kompleks og afbalanceret i næsen. Bouquetten rummer duften af grønne jordbær og blomster, der afrundes med hints af frisk eg og creme brulée med karameliseret sukkertop. Fyldig smag af myntechokolade og marshmallows. Finishen er mild og blød med noter af vanille, der efterlader en silkeblød følelse i munden.
La Maison du Rhum de Martinique er fra La Mauny destilleriet, hvor denne rom er destilleret i 2015 og herefter lagret i brugte cognacfade indtil 2018. De 3 år lyder umiddelbart ikke af meget, men den hurtige, tropiske lagring har faktisk formået at skabe en masse smag og kompleksitet, som man oftest finder det i rom fra Martinique.
På lager