ØKOLOGISK ENKELTMARKS-SOAVE FRA TOP-PRODUCENTEN
Denne Soave er dyrket og flasket på gården og produceret certificeret økologisk
Rocca Rubia fremstilles af 100% Carignano, der også kendes fra Priorato eller det sydlige Frankrig, hvor den eksempelvis anvendes som blandingsdrue i Languedoc-Roussillon og det sydlige Rhône. Druen klarer sig fremragende i Sulcis-distriktet i Cagliari, hvor den kan stå alene og give både gode og fremragende vine af dybde, karakter og struktur. Carignano til Rocca[...]
VORES HELT STORE GIN-HIT I HELE LANDET
Destillatet reduceres ned til 40%, med sukker, sirup og en lille bitte smule safran, som giver likøren den klare, gule farve. Til sidst lagres destillatet på store træfade.
96 POINTS ROBERT PARKER 95+ ANTONIO GALLONI
Der anvendes 380 gram citronskal pr. liter limoncello. Eventuelt bundfald eller uklarhed er alene et resultat af den håndværksmæssige fremstillingsproces og tegn på kvalitet. Denne limoncello kan ikke sammenlignes med de mere industrielt betonede produkter.
Klassisk, smuk rubinrød farve, som intenst stråler i glasset. En opadstigende aroma af kvæder og blommer, krydderier, laurbær, hvid peber og kakao foldes elegant sammen med mynte og eukalyptus og lokker dig til at smage. Når du gør det, vil du opleve en blød, men levende vin, fuld af smag, der bringer vinens frugtige og krydrede karakter frem. En lang eftersmag følger, og efterlader dig med de sidste smagfulde indtryk, kombineret med små hint af balsamico
Montepulciano d’Abruzzo fra Avegiano-linien er et fremragende eksempel på en prisrimelig, druetypisk rødvin fra området, der har både velduft og en blød smagsfylde.
Hustes vine er fyldige men ikke overgjorte, komplekse og saftige. Der benyttes både små og store fade i produktionen. Brigaldara's Amaroner kan sagtens drikkes unge, men de udvikler sig også fantastisk over tid.
Produceret kun i det aller bedste årgange, og med frugt fra en enkelt lille mark beliggende på toppen af ejendommen. 450 meter over havets overflade, med gamle stokke. I 2013 var vejret venligt stemt overfor vinstokkene, som producerede helt perfekt frugt som ligger til grunde for denne store Riserva-vin. 100% Sangiovese som loven forskriver for en Brunello. Vinen er gæret på ståltank og efterfølgende har den lagret 4 år på fade og 2 år yderligere på flaske før frigivelse.
Amaretto er en italiensk likør lavet af abrikos, sommetider tilsat mandel. Den har dog konsekvent en bittersød mandelsmag.
Man kan vist sige meget om den italienske vinjournalist Luca Maroni – på godt og ondt. For ingen tvivl om at han giver mange høje point - til mange vine. På den anden side så lader det til at det virker – for han har rigtig mange følgere på de digitale platforme. Men den gode mand har kåret Cantine Lenotti Amarone Classico 2016 til Italiens 3. bedste rødvin - med en score på 96 / 100 Point. Man kan tage hans ord med et gran salt, men vinenes kvalitet kan der IKKE røres ved, ganske enkelt en Fremragende Amarone Della Valpolicella Classico!!!
3 LITER I TRÆKASSE MEGA FED GAVE-IDE
FLOT BRUNELLO I MAGNUM, LEVERES I LÆKKER LUKKET ORG. TRÆKASSE.
93 POINTS VINOUS.COM / Eric Guido 96 POINTS WINE SPECTATOR
I en tid hvor mange apuliske producenter, inspireret af områdets succes, har ladet sig friste til at sænke kvaliteten markant for at holde priserne, har Apollonio insisteret på fortsat at lave kvalitet. Apollonios vine har gennem alle årene været sikre hits hos vores kunder, da de favner særdeles bredt. Oplagte vine både til sommerens grill-aftener og vinterens mere mørke og kolde stunder. Salice Salentino er som oftest den mest krydrede. Primitivo Terragnolo har nærmest noget urtet over sig, mens Salento Rosso Valle Cupa nok trumfer begge i koncentration. Som toppen på kransekagen finder vi Copertino Riserva Divoto, som til gengæld spiller på lidt mere modenhed grundet den ekstra fadlagring
94 POINTS ROBERT PARKER
COS blev grundlagt af de tre venner Giambattista Cilia, Giusto Occhipinti og Cirino Strano i 1980 og vinbruget er beliggende i den historiske by Bastonaca, nær Vittoria på den sydøstlige del af Sicilien. COS er et akronym, dannet af forbogstaverne i de tre efternavne og fra en beskeden start med blot 3,6 ha til rådighed og en første årgang, 1980,[...]